Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å gå ned i vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er en jente på 13 år, er 165 og veier 64 kg. Jeg ønsker og gå ned i vekt. Har mye fett på magen, store lår og legger. Har veldig dårlig selvtillit og ønsker og få flat mage og tynne ben til sommeren (4-5 mnd). Er det noe mat som øker forbrenningen, noe mat som går raskere ned i vekt med? Jeg går på svømming 4 dager i uken (7t i uken) og trener med jogging og styrke for jeg prøver og bli tynn ( litt intervaller ) for å bli tynnere (flat mage og tynn lår) håper dere kan hjelpe meg, med mat som er sunn, som har lite klaorier, hva som er bra og spise, mat som øker forbrenningen og bli tynnere! Er utrolig glad i mat. Liker ikk så godt lenger å gå i stramme bukser pga jeg syns jeg ser så tykk ut osv! Håper dere kna hjelpe! Ung har hjulpet meg mye!

SVAR

Besvart 25.01.2019 14:35:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle