Hopp til hovedinnholdet

Jeg tenker mye på treneren min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg driver med turn på høyt nivå. Som betyr at jeg bruker over 20 timer i turnhallen i uka. Jeg vet ikke hva det er med treneren min men jeg klarer ikke å slutte å tenke på han! Jeg er liksom ikke forelsket i han for han er 40 år, gift og har barn. Han er en veldig kjærlig person som er veldig glad i å ta på oss. Altså ikke seksuelt ta på oss, men han pleier liksom å holde armen rundt oss og klemme oss og sånt. Jeg blir alltid veldig glad når han gjør det og jeg elsker å snakke med han. Men når jeg ikke er på trening så pleier jeg å tenke på han og late som jeg snakker med han om problemene mine og sånt. Jeg vet det er veldig rart og jeg kan naturligvis ikke fortelle det til noen. Men hver gang han er borte så blir jeg nærmest deprimert. Og han skal slutte å være treneren vår helt i mai som bare er noen månder til. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre da. Jeg er redd jeg kommer til å få en nærmest kjærlighetssorg og da kan jeg jo ikke fortelle til noen hvorfor jeg er lei meg.

SVAR

Besvart 20.03.2019 10:50:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Vært forelska i treneren eller en lærer?

...og hvordan taklet du det? Del dine erfaringer og tips med andre i kommentarfeltet.

Les mer
account_circle