Hopp til hovedinnholdet

Råd mot oppblåst mage og magetrening?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Har alltid blitt omtalt som tynn blant venner, familie og beskjente. Har di siste åra hatt «oppblåst mage». Vet ikke helt hva det egt er. Har gått på idrett fra 5-8 klasse (går i 9ende no) så har vert i aktivitet. Det siste året har eg trent 1-2 økter hver uke, i tilegg har eg hatt gym, gått til bussen og normal aktivitet. Har fokusert en del på å trene mage det siste året. Likevell har eg bare fått større mage/mer oppblåst mage. Er veldig frustrerende å trene noe for å deretter se ingen effekt. Kostholdet mitt er det eg har fått servert. Helt vanlige A4 middager og skive med brunost på skolen. Har spist endel kaker/usunt den siste måneden pågrunn av mange feiringer konfirmasjon, bursdager osv. Det eg lurer på er hva eg kan gjøre for å oppnå resultat på treningen. Eg vil oppnå en mage som kjennes/ser trent ut. Bør eg skjerpe kostholdet? Trene mer? Eller noe annet? Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 02.06.2019 22:22:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle