Hopp til hovedinnholdet

Fysisk straff på trening

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16år! Jeg går på basketball trening og jeg har en trener som er skikkelig kjekk. Men hvert fall, på basketball treningen har han noen gang gitt meg straff hvis jeg ikke har vært flink. På en måte hvis jeg har diskutert med han å snakket i mot han. Han pleier å gi meg ris på rumpa, bare med håndflaten. Jeg vet jo at man ikke skal snakke imot voksne, men av og til frister det. Men hvert fall så lurer jeg på om han har lov å straffet meg/disiplinerte meg? Siden det er under hans tid og sånt. Han straffer meg på et rom med bare han og meg. Han har straffet andre også men mest meg. Har han lov å gi ris på rumpa? Er det lov å gi straff på trening?

SVAR

Besvart 01.12.2019 11:11:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle