Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg klare minstekravene til utdanning i forsvaret?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan skal jeg klare å nå minstekravene til utdanning i forsvaret? Har vært ganske inaktiv helt til ifjor hvor jeg fikk interesse og startet med sport og trening. Har svart på ergenerklæring og sesjon er da om ikke lenge så jeg føler jeg gir opp da jeg ligger rundt karakter 1 og 3 og ikke har mye tid igjen. Tenker at fortiden får jeg ikke gjort noe med og at det bra jeg har begynt, men det ødelegger motivasjon når andre sier at minstekrava er lett og gjennomfører toppkarakter på alt, når den fysiske formen er mitt enste problem. Er ikke usunn eller lat, har stå på vilje og displin til at trening går bra nå, startet bare seint. Har gjort treningsprogrammet til forsvaret alt noen ganger. Har ikke så mye tid til å trene mer i uka uten at det går ut over skole? Har sport 3 ganger i uka og tener styrke/utholdenhet de 4 andre. Vet jeg har blitt bedre, men er redd jeg ikke blir god nok, fort nok.

SVAR

Besvart 12.01.2020 11:35:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette krever Forsvaret av deg

Hva kreves for å komme inn i Forsvaret? Les om de medisinske, fysiske og formelle kravene som må innfris for å tjenestengjøre.

 

Les mer
attach_file

Utdanning i Forsvaret

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
account_circle