Hopp til hovedinnholdet

Trener jeg for mye turn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 15 år og trener «veldig mye» tror jeg. Jeg går på turn 2 ganger i uka. Dette blir tilsammen litt over 4 timer. I tillegg trener jeg 1 time styre og jogger 1 time hver dag. Er også med på krik, 2 t trening. Annenhver uke er jeg med på (vet ikke hva det heter), men det varer i 2 timer. + gym 2 ganger i uka, som blir 3 timer. Tilsammen blir dette mellom 23 og 25 timer i uka. Det jeg lurer på er som dette er for mye, eller for lite? Føler kroppen min takler det, spiser mye (men sunt og får i meg alt jeg trenger), har tid til lekser og skole også. Bruker opp til 1t (-/+) til tøying hver dag, så blir som regel ikke så stiv.

SVAR

Besvart 17.01.2020 19:01:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Å satse på en idrett

Skal du satse på en idrett så må du være villig til å prioritere bort ting i hverdagen din. Du må ha motivasjon, gleden og viljen til å legge inn den ekstra treningsinnsatsen.

 

Les mer
account_circle