Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil trene for å komme i bedre form

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Skulle eigentleg ha begynt å trene på treningssenter i februar,MEN PGA AV AT FAMILIEN MIN TVINGER MEG MED PÅ EN DRITT FEIRE HEILT TIL THAILAND MÅ EG VENTE HEILT TIL SLUTTEN AV FEBRUAR FØR EG FÅR BEGYNT!!Vi reiser 8./2/20 og er ikkje tilbake før 21./2/20.Eg er i DRITT ELENDIG FORM!Er ikkje med på gym&sym på skulen av private grunner.Til daglig går eg 1 runde i ca 25-45min ein gang for dag.Runden er på asfalt,flatt&gå tempo.Får ikkje lov av mamma og gå andre plasser(som f.eks. skogen),får berre lov å gå runden.Eg har lyst til å komme i bedre form,men også for min psykisk helse.Bur på ein liten plass og det er ABSOLUTT INGEN idretts/sportsklubber som eg er interessert i her eg bur.Vêret her eg bur er veldig likt Bergen(regner fleire veker i strekk).Prøvde å jogge i ca 2/3 veker men ga opp(pga det regnet kvar einaste dag og fristet ikkje å bli kliss våt av regn)Ikkje gidd å skriv"spør en venn"pga eg har ingen.Familien min er VELDIG INAKTIVE og får dei ikkje med på noko fysisk aktivitet!!

SVAR

Besvart 21.01.2020 15:29:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer i kroppen når du trener

I denne artikkelen forklarer vi hva som skjer i kroppen ved trening, både under trening og som følge av trening.

 

Les mer
account_circle