Hopp til hovedinnholdet

Har foreldrene mine rett til å nekte meg å kjøpe proteinpulver?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 16 år gammel gutt som startet å trene for 2 år siden og har holdt på jevnlig siden da. Jeg kjøpte proteinpulver etter et år på treningsstudioet ettersom det er bevist til å være en av de billigste proteinkildene på markedet, og har ingen bevist helseskadelig effekt. Jeg brukte selvfølgelig mine egne penger på det.. Når foreldrene mine fant proteinpulveret mitt tok de det og har ikke fått det igjen siden. Når jeg kjøper det for egne penger, er 16 år og det har ingen bevist helseskadelig effekt, heller det stikk motsatte, har foreldrene mine rett til å nekte meg å drikke det? Jeg tenker at de kan få lov til å syntes hva de vil om det, og si hva de mener men at de ikke kan nekte meg å kjøpe en brus på butikken f.eks, hvis jeg bruker mine egne penger. Det er mine penger, jeg er 16 år, det har ingen bevist helseskadelig effekt og er billig. Så spørsmålet mitt er: Har de rett til å nekte meg å kjøpe det, og i så fall ta å kaste det når jeg har brukt egne penger?

SVAR

Besvart 27.01.2020 20:13:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Proteinpulver kan være usunt

Er proteinpulver veien å gå til en fin og veltrent kropp? For de fleste er dette bortkastede penger. For andre kan det være direkte usunt.

 

Les mer
account_circle