Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli svær?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vil bli svær og få store muskler Gidder ikke å ha personlig trener det er så flaut Har snart trent i 4 år, hvordan kan jeg få skikkelige store muskler, trener 6 ganger i uka Får å få sikkelig store muskler er det lurt å varier reps har bare trent med 8-12 reps men variert på di folkelige øvelsene noe med 8-12 noe med 10-12 reps men er det lurt å variere til 8-15 reps ? Har bare trent med 3-5sett og lurt å øke til 3-6 sett? før å få store og svære muskler og variere har variert treningsprogram spiser riktig det er ikke noe med det spiser 7-8 måltider har bare trent med 8-12 reps Med 3-5 sett, Hvordan får jeg store muskler er mye deprimert På grunn av dette kan jo ikke leve sånn er mye hjemme vil bare bli svær/muskelvekst hjelp Å kjøre 3 lette å 3 tunge dag går det fint får muskelvekst. Svar meg fort som mulig???

SVAR

Besvart 27.01.2020 15:43:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

"Fit", "ripped", eller markert - men ikke nødvendigvis sunn

Markerte muskler og sixpack er ikke synonymt med god helse. Her kan du lese hvorfor.

 

Les mer
account_circle