Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli godt trent og ikke ha lyst på mat hele tiden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er 160 cm og veier 58 og vet det er normal vektig, men jeg har lyst på mye mat hele tiden og er veldig sulten ofte og hele tiden på noe godt. Jeg ønsker og se trent ut og veie 40-50 men er sulten hele tiden og vi har lite mat hjemme vi har bare kjedlig mat og middagen er ikke god, men jeg spiser for det. Jeg vil være lettere og mer trent jeg vet ikke hvor mye som skal til for å trene seg til sixpack. Og jeg vil være trent, lett, mett og ikke føle at jeg har lyst på sjokolade hele tiden og vi spiser heller ikke det. har dere noe tips for noe godt jeg kan spise og kjøpe og hvordan man får six pack ved og trene og hvordan bli lettere

SVAR

Besvart 28.01.2020 11:13:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle