Hopp til hovedinnholdet

Hvor ofte kan man trene, hvor ofte burde jeg trene styrke for å bedre den?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har begynt å trene løping og styrke. Jeg trener nå 1-2 ganger i uka på treningssenter, men jeg synes det er ganske gøy og ønsker å trene mer. Hvor ofte/mye kan man trene? Med tanke på restitusjon osv. Også hvor ofte burde jeg trene styrke for å forbedre meg? Ønsker å bli sterkere i hele kroppen, men hovedsakelig i armene og magen. Har dere tips til gode mageøvelser? Jeg har ikke lyst på så veldig store muskler, bare synlige og at jeg føler på mer styrke, så er det noe fare for at jeg får store muskler da? Hadde visst en del spørsmål, men håper det går fint:)

SVAR

Besvart 06.02.2020 12:15:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle