Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg miste fett uten å miste muskler?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har drevet med bodybuilding i snart ett halvt år men har trent mye styrke hjemme før det. Så når jeg startet på treningssenter så var jeg ikke så nybegynner og jeg har bra gener og sliter ikke med å få muskelmasse. Som jeg sa så har jeg en del muskler som jeg er fornøyd med men det ligger litt fett over som jeg vil bli kvitt for å se mer markeringer og generelt muskler. Har ca 14 % kroppsfett. Det har vært dager hvor jeg har spist ca 1900 kalorier, men jeg blir bare sliten, gretten og slapp. Har vært flink til å spise mye sunnere spiser ikke fast food eller så mye godteri, liker bare sjokolade uansett. Men det kan være dager jeg også får i meg lite mat uansett. Kan det bli for mye av den sunne maten? Med en gang jeg spiser mindre så får jeg lite energi og føler at musklene mine blir svakere og mindre. Hvordan kan jeg miste fett uten å miste muskler? Info om meg selv: Veier 73kg ca Høyde 182cm 14 % kroppsfett ca

SVAR

Besvart 17.02.2020 13:02:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle