Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 år! Jeg er overvektig og trenger tips til hvordan gå ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 13 år og jente, jeg går på både innebandy og håndball og derfor trener jeg 4/5 ganger i uka og har ca. 2 kamper i helgene. Itillegg til dette så trener jeg masse styrke hjemme. Jeg trenger tips til hvordan jeg kan gå ned i vekt og ganske fort fordi alle syns jeg er tjukk. Jeg veier 93 kg. Er det mye til å være 13? Svar meg fort hilsen usikker jente (13)

SVAR

Besvart 19.02.2020 14:30:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle