Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli kvitt bilringen nederst på magen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på ca 163 cm. Jeg spiser relativt sunt, lite potetgull/godteri o.l. og trener regelmessig - både selv og med håndballaget. Jeg sliter allikevel med vekten og veier mellom 68 og 70 kg og klarer ikke gå ned i vekt. Føler jeg har prøvd det meste, både i forhold til trening og kosthold. Utseendemessig ser jeg tynn ut til navlen ca og dette er jeg veldig fornøyd med. Nederst på magen derimot har jeg en såkalt «bilring» som ikke vil bort... syntes også selv at jeg er spesielt bred og tørr ikke vise meg i feks bikini. Har slitt med dette i lenger tid nå og jeg merker at det går veldig inn på selvtilliten. Hadde blant annet en periode hvor jeg fikk veldig dårlig samvittighet av å spise og kastet opp etterpå, noe jeg fortsatt føler en del på. Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt denne bilringen mest effektivt?

SVAR

Besvart 20.02.2020 23:33:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle