Hopp til hovedinnholdet

Gjør matvarer som ost og leverpostei at treningen min blir dårligere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg spiser ikke godteri og drikker ikke brus. Dette har jeg ikke gjort på syv måneder nå. Jeg prøver å unngå sukker, prosessert mat (eks: pølser) og mat med mye karbohydrater (eks: pizza), men om jeg må spise det til middag gjør jeg det. Jeg trener også fire ganger i uken (1-2t hver gang), og har gjort det i 2-3 uker nå. Jeg trente ikke mye før det. Jeg er usikker på hvor mye jeg veier, men jeg er rundt 172cm høy og kanskje veier 60-65kg. Jeg lurer bare på om brød (spesielt, siden jeg spiser kanskje 4-6 brødskiver hver dag) og matvarer som ost og leverpostei gjør slik at treningen min blir sakket ned, og at jeg ikke mister eksess fett på grunn av det jeg spiser? Også lurer jeg på hva som er i et gjennomsnittlig brød (ingredienser som sukker og sånt).

SVAR

Besvart 02.03.2020 13:02:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle