Hopp til hovedinnholdet

Flau over vekten min.17 år,75 kg. Er det normalt? Må få sakt det til han.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. jeg er en jente på 17 år. Jeg har en kjæreste som er 18 år. Vi har ikke vært sammen så veldig lenge, så jeg er veldig fløy over vekta mi. Han veier rundt 75kg, og tror at jeg veier rundt 65... men egt så veier jeg rundt 75kg og jeg. Jeg føler jeg må få sagt d til han på noen måte, men d r veldig veldig flaut. Er det normalt for en jente på 17 å veie 75kg? Jeg er aktiv og trener mellom 3-4 ganger i uka

SVAR

Besvart 05.03.2020 10:55:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle