Hopp til hovedinnholdet

Spiser jeg riktig for å gå ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har nå trent styrke(løftet vekter) i ca 4-5 år. har ikke tatt det noe særlig seriøst før 3 år etter at jeg hadde startet. siden barn var jeg alltid overvektig, men mistet kiloene mot slutten av ungdomsskolen. nå i 3 .vgs er jeg 180cm høy og veier 83 kg. jeg er desverre hva man kan kalle for "skinnyfat". jeg har sett 1000vis av videoer og vet allerede hva det er og hvorfor jeg har blitt sånn. akkurat nå driver jeg og "cutter", men vet ikke helt om det er veien å gå. jeg føler kroppspress for tiden og har så lyst til å nå drømmekroppen. jeg teller kaloriene mine og alt, men alle youtubere jeg ser på forteller meg enten at jeg skal "bulke" eller "cutte". jeg kan som sagt benke 75kg, squatte vekten min og markløfte 140kg, så jeg har en del muskler på meg. jeg ser leanere ut, men fettet rundt magen gir meg fortsatt en slags timeglassfigur. jeg har virkelig ikke lyst til å ha mer fett. spiser i en caloric deficit med masse protein. kan jeg bare fortsette med det eller er det feil?

SVAR

Besvart 03.03.2020 11:01:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle