Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker og føler meg for tynn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en litt usikker jente med mange spørsmål om kropp og trening. Fordi jeg er veldig tynn og jeg tror det kan være noe med at jeg har høy forbrenning eller noe sånt. Jeg liker virkelig ikke kroppen min, men jeg vil heller gjøre noe med det i stedet for å sutre over det. Så jeg har veldig lyst til å trene, men jeg lurte på om dere har noen tips til hvordan man kan trene nederste og øverste delen av lårene, leggene, rumpa, magemusklene og armene:) liker ikke å gå med for eksempel stramme bukser og t-skjorte osv fordi da kan man se hvor tynn jeg er. Jeg går mest med en joggebukse og en hettegenser, men jeg vil få en egen stil hvis kroppen min blir finere. Takk for svar!

SVAR

Besvart 15.03.2020 18:14:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Fysisk aktivitet i hverdagen - viktig og sunt

Helst bør du være aktiv minst en time hver dag. All aktivitet er bedre enn ingen aktivitet!

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle