Hopp til hovedinnholdet

Magen min blir ikke mindre uansett om jeg trener og spiser sunt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg spiser egentlig ganske sunt å har en fin balanse i kosten. Jeg har kun 1-2 dager i uken jeg spiser usunt resten av dagene spiser jeg frokost som består av 1 skive så spiser jeg Lunsj som består av skive. Middagen er somregel vannelig husmannskost så kvelds som består av smoothie, knekkebrød eller noe form for salat men jeg går enda ikke ned i vekt magen blir bare større og større. den er oppblåst og rar. Jeg prøver å få i meg frukt og grønt som mellommåltid eller i smoothie. Jeg trener 5-6 dager i uker da jeg forbrenner rundt 500-600 kalorier. Jeg føler jeg har prøvd alt for å gå ned i vekt. Andre deler av kroppen har blitt mindre men magen bare vokser. Kan det være noe galt med kroppen slik man ikke mister magefett isåfall hva? Det er slik at magen bare vokser fra navelen om ned slik som gravide blir. Håper på utfyllende svar om hva det kan være:)

SVAR

Besvart 19.03.2020 09:42:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle