Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke fornøyd med kroppen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er snart 14 jeg orker ikke kroppen min, jeg er ganske heldig siden jeg har en eldre søster (18) som har trent i mange år. Slik at jeg kan høre på hva ho gjorde for å få en oerfekt kropp siden vi har veldig lik kroppsbygning. Men jeg orker ikke vente i ca et år for og få kroppen jeg vil ha men jeg ser jævlig ut hva skal jeg gjøre! Hva skjer hvis jeg gjør 800 squats hver dag i 2uker? hvis jeg ser noe fremgang så kommer jeg til og gjøre det. Har også tenkt å spise sundt siden dagene mine består basically av godteri og kake osv. Vil ikke få jeg er ca 168 cm og veier ca 57 kg er det normalt PS har dere noen tips til rumpe, lår og mage trening :) hilsen jævlig stressa jente på 13 snart 14

SVAR

Besvart 15.04.2020 11:22:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
account_circle