Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker på kropp og utseende, uansett hva jeg gjør er jeg misfornøyd

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er veldig usikker på kropp og utseende, noe jeg har vært så lenge jeg kan huske. Jeg driver med ridning hver dag, så får trening gjennom det. I vinter startet jeg å trene i tillegg, jeg har siden det hatt intervaller 2 ganger i uka og styrke 2 ganger i uka. Under corona-lockdown så har jeg trent så å si hver eneste dag og variert mellom joggeturer, styrke, fjellturer og intervaller, i tillegg til ridning. Problemet er at jeg ikke oppnår resultater. Jeg googler og søker masse på mest effektiv trening osv. Og følger fat loss programmer i styrke øktene jeg har. Likevel føler jeg ikke jeg mister noe fett! Tanken på dette tar opp mye av hverdagen min, og nå nærmer det seg bikini-sesong. De siste dagene har jeg gått såpass langt ned i kjelleren, at jeg har prøvd å kaste opp mat... Men har ikke fått det til enda.. dette gjør meg bare enda mer frustrert. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, og jeg føler uansett hva jeg gjør så kommer jeg ikke nærmere målet mitt.

SVAR

Besvart 29.04.2020 21:12:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
account_circle