Hopp til hovedinnholdet

Spiser jeg for mye? Ønsker å gå ned i vekt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke helt om jeg valgte riktig tema men her er det: Jeg er ca.157cm høy og veier 54kg er det innafor normalen?? Jeg trener håndball 2 ganger i uka + tur vær dag med hundene. Jeg jogger også sånn ca. 3 ganger i uka. Jeg vil gå ned i vekt det er ikke sånn at jeg skal slutte å spise eller no, men bare gå ned litt. Spise sunnere osv. Familien min er egentlig veldig sunne. Dette er det jeg kan for eksempel spise på en dag: frokost: grov brødskive med kokt skinke ps: ikke smør. Ett glass skummet kulturmelk ca. 3 dl og OMEGA 3 tabletter. Mellommåltid: en rå gulrot og et eple. Lunsj: En grov brødskive med kokt skinke uten smør. 1 glass vann. Mellommåltid: en banan og et eple. Middag: fiskegrateng og erter. Er det mye?? Føler egentlig at jeg spiser veldig mye men er veldig glad i frukt og grønt :) Planen min er at jeg skal gå ned litt i vekt og ha mest konsentrasjon på utholdenhets trening og kondisjonstrening. Så når jeg har blitt slank fjernet all fettet så skal jeg trene styrke

SVAR

Besvart 11.05.2020 09:30:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle