Hopp til hovedinnholdet

Høres treningsopplegget bra ut?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Høres det bra ut enn så lenge med treningsopplegg? Mandag: Dance Cardio - Abs - Legs Tirsdag: Løping Onsdag: Low impact full body - Arms - Legs Fredag: Cardio - Styrke Lørdag: Cardio - Pilates/Full body Og så fri på torsdag og søndag? Jeg lurer litt på om jeg burde gjøre HIIT en av dagene i stedenfor? Hvordan type evt og hva burde jeg bytte ut da? Amrs, legs og abs varer ca 10 min hver, og de andre varer mellom 20-40 min. Det kommer an på settene jeg satte sammen. Jeg føler folk på yt, men lagde egne selv før. Grunnen til at jeg byttet var fordi jeg ikke følte jeg fikk endra treninga mi nok. Jeg bytter på forskjellige økter, men har liksom samme rutine. Feks ett pilates opplegg den lørdagen, en annen den neste osv.

SVAR

Besvart 30.06.2020 22:00:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Restitusjon – hva er det, og hvorfor er det viktig?

Restitusjon er det som skjer mellom treningsøktene. Det er balansering av systemene i kroppen etter du har trent.

 

Les mer
account_circle