Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Mister jeg fett på legger og lår ved å jogge på tredemølle? Man får større muskler av å løpe ikke sant? Hvor lenge og ofte bør jeg løpe for å holde meg i god form? Vil ha bedre kondisjon. Noen spesiell tid på døgnet som er spesielt godt egnet for trening?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet ikke helt om dette er emnet jeg burde velge, men jeg fant ikke noe annet passende. Jeg har begynt å jogge/løpe på tredemølle, og lurer på om man da mister fett på legger og lår? (Vet at kondisjonstrening fungerer bra for å bli kvitt litt fett på magen) Man får større muskler i bena av å løpe, ikke sant? Også lurer jeg på om hvor lenge og hvor mye jeg burde løpe for å hold meg i god form. Jeg trener styrketrening 2 ganger i uka, ca, og jogger/løper også samme dagene. Vil ha bedre kondis. Er det noen spesiell tid på døgnet det er best å løpe for å få mest mulig ut av det? Takk på forhånd :)
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer