Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil slutte å holde på med hest, men tør ikke si i fra til vennene mine.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg begynte og ri når jeg gikk i 2nd klasse. Har alltid pleid og elske og ri, men i det siste har det bare vært grusomt og komme til stallen. Jeg føler meg som en amatør også liker jeg ikke og ri lenger. Jeg har 2 venner der som egentlig er bestevennene mine og sier «du kommer aldri til og dra herfra, det lar vi deg ikke gjøre» (de sier det fordi vi er bestevenner) og hver gang de sier det får jeg en klump i magen. Mamma og pappa er også god venn med eierne og de tror fortsatt jeg elsker og ri. Jeg har tenkt til og si det til dem, men vet ikke hvordan. Jeg har jo fortsatt lyst til og være bestevenn med de, selvom jeg ikke rir. Også driver jeg med håndball i tillegg så det blir jo mye og gjøre. Også skal jeg begynne med fotball igjen, siden jeg har savna det sykt. Jeg måtte slutte på det pga lite tid. Og nå får jeg lite tid til hest, jeg liker jo ikke og drive med hest lenger en gang. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.07.2020 10:40:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
account_circle