Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli kvitt fettet på magen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har mye fett rundt magen. Er 15 år gammel og veier 164,5 kg. Når vi jentene skal dusje etter gymmen på skolen så ser alle at jeg har my fett rundt magen. Jeg er veldig ukomfortabel med at alle ser det så jeg pleier å ha en garderobe for meg selv. Jeg liker ikke å være med på svømming for da ser hele klassen hvor mye fett jeg har på magen, så jeg pleier bare å ha med melding at jeg har vondt i knærne eller hodet. På stranden bruker jeg å bade i fotballshorts for når jeg bruker bikini truse har jeg en stor trang til å stramme inn magen så ingen skal se den. Jeg har kjempe lyst til å bruke bikini truse, men føler meg ikke komfortabel med det. Hvordan kan jeg bli kvitt fettet på magen?

SVAR

Besvart 11.07.2020 15:19:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle