Hopp til hovedinnholdet

Treningsavhengighet eller bare litt ivrig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Da skolene stengte hadde jeg ganske mye fritid. Jeg begynte å trene oftere. Da trente jeg ca 4 dager i uken. Jeg brydde meg ikke så mye om hvor mange ganger jeg trente eller hvor mange dager jeg tok fri. Så det gjorde ingenting om jeg ikke trente på flere dager. Etterhvert begynte jeg å trene mer og mer. Helt til det ble til 7 ganger i uka, en treningsøkt hver eneste dag. Jeg klarer ikke å slutte å trene. Jeg trener fordi jeg vil få større muskler som lårmuskler, rumpa, armer og flatere mage. Jeg er nøye med at de ulike muskelgruppene får 48 timers pause. Men jeg bare MÅ trene hver dag. Forrige uke så skulle familien min på tur til Oslo og da skulle vi dra klokka 9, jeg stod opp klokka 6 for å trene. Jeg måtte trene fordi jeg ikke hadde rukket da vi kom hjem. Nå til helgen skal jeg på hytta til kusinen min og jeg kan ikke trene der. Jeg klarer å ikke trene til helgen, men jeg er redd for at jeg har blitt avhengig. Jeg skal til og med trene om 10 minutter nå.

SVAR

Besvart 17.07.2020 21:37:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle