Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvor ofte burde jeg trene?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg er ei jente på 17 år som har et spørsmål ang. trening. Jeg er 163 cm høy og veier 57 kg. Jeg har spilt håndball i 8 år, men sluttet for et år siden. Det jeg trener nå er jogging og styrketrening. Jeg spiser svært sunt, men likevel lurer jeg på hvor mange ganger i uken/timer i uken jeg burde trene? Jeg har hørt alt fra at 1 time i uken holder, til at man må trene minst 5 ganger i uken med økter på 1,5timer... Håper dere kan gi meg et mer riktig svar =) Hilsen Jente 17
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer