Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg trene rumpa?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lyst til å begynne å trene rumpa mi. Jeg trente en del øvelser som også hjalp på rumpa før. Men så fikk jeg en kneskade så jeg har ikke gjort de. Kne skaden forsvant i januar ca og nå har jeg veldig lyst til å begynne å trene opp rumpa. Også vil jeg bare gjøre litt lette øvelser som man kan se resultater av men ikke noe ekstrem tenning. Også lurer jeg på hvis jeg går opp på en høyde på ca en halv meter og går opp og ned i en liten stund på den hver dag hjelper det noe og kan jeg få resultater av det?? Og i så fall hvor mange ganger må jeg gjøre det for å få synlige resultater før 2021??

SVAR

Besvart 01.11.2020 12:08:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Rumpa!

Rumpa er poppis om dagen, og sosiale medier gir oss tusen tips til hvordan vi kan få større, mindre, fastere og rundere rumpe. Men hva er det som bestemmer hvordan rumpa vår ser ut? Og hvor mye kan vi endre formen på rumpa med trening?

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg er skadet i idrett! Hva gjør jeg?

Trening er bra, men av og til kan man være så uheldig at man skader seg. Det er viktig å ta hensyn til skadene, for å unngå at det blir verre.

 

Les mer
account_circle