Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg miste fettet jeg har på magen og hip-dips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente som veier 49kg og ca. 1.60. Selvom vekten min er passe, så trener jeg fortsatt, ikke Fordi jeg er interessert men fordi magen min er stor. Jeg vil gjerne miste fettet jeg har på magen og «hip dip». Jeg trente i en hel uke utenom søndag. Jeg spiste ikke noe usunt og spiste sunt. Jeg trente videoer som het « få flat mage på 1 uke». Jeg fikk ingen forandringer eller noe resultat og holder på gi opp ALLEREDE. Jeg trener hjemme og bruker ikke vekt eller trener styrke. Mamma lager ris med en del olje. Er dette grunnen til at ikke fikk noen resultater? Jeg vet ikke om det akkurat er sunt, men ifølge noen kilder kan det være usunt. Mamma forteller meg at jeg trenger det for at jeg skal vokse. Jeg er heller ikke fornøyd med høyden min. Jeg vil gjerne miste fett. Please fortell meg hvordan jeg bør trene, hva jeg burde spise og hvor lenge det burde ta meg.

SVAR

Besvart 15.12.2020 10:41:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Gener og trening

Alle kan få gode resultater av trening, men hvordan resultatene blir for akkurat deg i forhold til utseende, muskelstørrelse, utholdenhet og prestasjon, henger også i stor grad sammen med genene eller arvestoffet du har med deg.

 

Les mer
attach_file

Hvor høy kommer jeg til å bli?

Det går ikke an å vite nøyaktig hvor høy du kommer til å bli. Det er allikevel ikke helt tilfeldig. Arv spiller en stor rolle.

 

Les mer
account_circle