Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli både myk og sterk samtidig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en som trener veldig mye og elsker sport og sånn. Jeg har ganske markerte muskler noen steder så jeg ser liksom ganske godt trent ut. Men jeg har skikkelig lyst på enda mere muskler. Liksom skikkelig sixpack og masse sånn muskler sånn at jeg ser skikkelig sterk ut og sånn! Men.. I tillegg til dette så er jeg også veldig myk. Kan spagaten og kan bøye armer, bein og rygg veldig mye. Men det er jo sånn at når man trener hardt så rives jo musklene i stykker. Og det gjør det også når man tøyer. Og jeg har da hørt at hvis man har trent hardt så burde man ikke tøye etterpå. Så kan jeg da trene og bli sterk i tillegg til å tøye mye og bli enda mykere? Må jeg liksom velge å enten bli myk eller å bli sterk? Eller kan jeg bli både veldig sterk og veldig myk? Isåfall hvordan skal jeg få til begge deler uten å ødelegge musklene liksom? Jeg har så veldig lyst til å bli super sterk og i tillegg bli slange menneske, altså skikkelig myk. Håper jeg får svar. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 30.12.2020 23:11:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Gener og trening

Alle kan få gode resultater av trening, men hvordan resultatene blir for akkurat deg i forhold til utseende, muskelstørrelse, utholdenhet og prestasjon, henger også i stor grad sammen med genene eller arvestoffet du har med deg.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

 

Les mer
account_circle