Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å gå ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I september begynte jeg å trene og å spise sunnere. Jeg spiste sjokolade hver dag, og kun junkfood. Jeg var overvektig. Da jeg begynte å løpe og å spise 3 måltider hver dag. (NutrilettBarer til frokost og kvelds og et hovedmåltid til middag som jeg kunne spise hva jeg ville). Gikk jeg mye ned i vekt. Jeg har verken veid meg før eller etter jeg startet, men jeg ser det selv og har fått kommentarer på at jeg har gått ned. Jeg får i meg omtrent 1000 kalorier (pluss-minus) hver dag, bortsett fra lørdager da jeg spiser hva jeg vil. Av og til dropper jeg kveldsmat. Jeg løper 5km hver dag. Kan det ha seg sånn at jeg har sluttet å gå ned i vekt nå? Jeg vil bli tynnere, men ser ikke resultater lenger. Jeg tør ikke veie meg. Hva må jeg eventuelt endre for å gå ned mer hvis det har stoppet opp? Og hvorfor stopper det opp? Kan jeg ha gått opp igjen? Jeg føler jeg legger på meg igjen. Er det realistisk at jeg kan legger på meg eller kun psykisk? Håper alle spørsmålene blir besvart, takk

SVAR

Besvart 10.01.2021 12:34:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
account_circle