Hopp til hovedinnholdet

Må jeg først gå ned i vekt også bygge på muskler?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vil forandre kroppen min siden jeg har hatet den i mange år. Jeg vil få vekk «belly fat» men jeg vil også bygge rumpe. Men for å gå ned i vekt så må ha en calori difect, men å bygge på muskler så må ma vær i calorie surplus. Må jeg først gå ned i vekt også bygge på muskler? Fordi hvis jeg går ned i vekt vil jeg heller ikke miste «rumpen» min, den er liten men vil ikke at den skal bli mindre. Jeg tenker mye på dette og jeg trenger egentlig bare svar.

SVAR

Besvart 09.01.2021 18:40:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Rumpa!

Rumpa er poppis om dagen, og sosiale medier gir oss tusen tips til hvordan vi kan få større, mindre, fastere og rundere rumpe. Men hva er det som bestemmer hvordan rumpa vår ser ut? Og hvor mye kan vi endre formen på rumpa med trening?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle