Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg trene hjemme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ønsker om å gå litt ned i vekt å få litt «finere» kropp. Jeg har vært misfornøyd med kroppen min lenge pga strekkmerker, som jeg har nesten over hele føttene mine å rumpen. Jeg har ønsker om å få litt rumpe, å få litt tynnere lår, fordi jeg er misfornøyd med kroppen min nå. Men problemet er at jeg har ikke råd til å trene hver dag på treningssenter fordi det er så dyrt her hvor jeg bor. Så jeg lurer på om du/dere kanskje kan gi meg noen tips om hva jeg bør spise, for å få litt bedre kosthold, og noen treningsøkter å gjøre hjemme?

SVAR

Besvart 09.01.2021 15:22:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Strekkmerker

Strekkmerker er noe mange bekymrer seg over. Det er veldig vanlig å få strekkmerker i puberteten, og det beste du kan gjøre er å akseptere dem som de er.

 

Les mer
attach_file

"Fit", "ripped" eller markert - men ikke nødvendigvis sunn

Markerte muskler og sixpack er ikke synonymt med god helse. Her kan du lese hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle