Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har fått strekkmerker på rumpa

account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er ei jente på 52 kg og ca 1.62 høy. jeg er ikke feit. men har litt store legger og lår. det jeg ikke skjønner er at jeg har fått strekkmerker på rumpa, de går ikke oppover, men bortover. hva kommer det av? de er heller ikke blåe, de er veldig lyse. de er også veldig små og er mange av dem. hvorfor har jeg fått disse? føler ikke at jeg har godt opp i vekt heller. hvordan kan jeg få dem vekk? kan jeg ha fått dem pga av usunn mat? takk på forhånd

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer