Hopp til hovedinnholdet

Hvilken idrett passer for meg?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei hei :) Jeg er en jente på 13 år som lurer veldig på hvilken sport som passer best for meg. jeg er aktiv og sitter litt mye på pc'en men det har jeg begynt og kjerpe meg med. jeg elsker og danse og turne og strekke ut og bli myk og hoppe. Men jeg vill også veldig gjrne bli kvitt fettet mitt på magen. det henger ikke nedover eller noe det står rett ut liksom som om jeg er vanlig bare at jeg er mye større en de. det er veldig plagsomt når vi bader med skolen også. Liksom jeg kan ikke sitte for da får jeg 3 store klomper på magen som er kjempe flut. og vær ENESTE dag presser jeg inn magen ca 10 cm for og virke tynnere. noen av veninnene mine har sagt jeg burde slanke meg også videre. jeg vill veldig gjerne få hjelp med dette. ? 

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål!

 

Vi svarer ikke på mail, pga. at svarene da ikke er anonyme. Håper du er inne her og sjekker også:)

 

Hvis du liker å turne, danse, tøye og hoppe og bli myk, vil jeg anbefale deg å begynne på dans eller turn, evt. begge deler og teste ut hva du liker best:) Begge treningsformene vil hjelpe deg å nå dine mål om å redusere fett på magen. Både dans og turn gir god helhetlig trening, og øker fettforbrenningen betraktelig! 

 

Jeg vil altså anbefale deg å prøve ut både dans og turn hvis det finnes en klubb i nærheten av der du bor og hvis du liker å danse og turne. Slik trening er morsomt og meget effektivt for å oppnå en gunstig kroppssammensetning:)

 

Lykke til videre og gi idrettene en sjanse:)

Vennlig hilsen treningskonsulenten, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Trening og idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om trening og idrett