Hopp til hovedinnholdet

Diverse spørsmål om trening, proteinpulver, kosthold, belastningsskader

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg kommer til å stille en del spørsmål og håper på svar på alle. 1) proteinpulver er det egentlig nødvendig? 2) sant at man bare pisser det ut igjen? 3) om du kunne si/sende en link om en side om hvordan jeg kan bygge muskler på en effektiv måte. 4) fortelle/sende link om hva man skal spise for å holde seg sunn og som er bra for treninga. 5) har belastningskade i begge knærene, og jeg liker å jogge på mølla og sykle, trenger jeg joggesko som er egnet for knærne mine eller er det ikke nødvendig? 6)fortelle noen øvelser som kan styrke knærene mine ( jeg har vann inne i kneskålen så legen for mange år siden, men når jeg var der nå mente han ta jeg hadde jumper(s)-knees 7) hva er dårlig oppvarming for meg som har belastningskade i knærne? 8) har problemer med å få rett rygg når jeg trener, hva skal jeg gjøre for å endre på det, noen øvelser ellernoe? 9)før trente jeg man-ons-fre-søn, nå trener jeg hver dag utennom søndag, er det bra for kroppen å trene hver dag? 10) og om jeg trener 6 dager i uka, er det farlig å drikke proteinpulver alle dagene, kan man få i seg for mye liksom? 11)jeg har sluttet å røyke for 6 månder siden og snus for 2-3 månder siden, skadene fra disse er dette over nå? er lungene rene nå liksom? 12) av og til når jeg jogger på mølla begynner jeg å se på en måte lys-strimler ellerno, tegn på dehydrering da eller? 13) sant at man skal drikke lite og ofte under treningen istedet for mye og sjeldent, hvis ja hvorfor? det var det jeg kom på nå for denne gang, som sagt håper på seriøse svar. viss du ikke kan sende link(håper du kan) kan du fortelle meg bra øvelser for forskjellige muskergrupper? takk for at du leser :)

SVAR

Besvart 17.01.2012 09:23:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle