Hopp til hovedinnholdet

Forelska i en som er 8 år eldre og mangler motivasjon til trening+kosthold

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 16 år(fyller 17 i november). jeg har 2 spørsmål... det første: i 2 år nå har jeg likt en fyr som er 8 år eldre enn meg.. mamma kjenner han og syntes han i grunnen er en kjempe kar. men han har dame.. jeg og han fyren har snakker sammen iblant, men hver gang vi snakker og egentlig har det veldig korslig er det alltid et eller annet som skjer, kan ikke helt forklare det, men han blir helt fjern og bare går. Hva skal jeg gjøre? tenker liksom på han 24/7, og det var liksom "love" fra første gang jeg så han på en måte..... det andre: jeg har også hatt/har krystallsyka, og pga balansen er jeg nødt til å gå mye, og trene.. men jeg har ikke motivasjon. før trente jeg 1 gang i uka, men etter jeg fikk diagnosen krystallsyka har jeg lagt meg veldig ut. prøver å ha et bra kosthold.. men motivasjonen fosvinner og det blir litt for mye sjokolade og potetgull.... what to do? hilsen en ekstremt hjelpesløs jente (virker det til tider som)

SVAR

Besvart 30.04.2012 12:53:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
account_circle