Hopp til hovedinnholdet

Bruker kroppen tid på å endre seg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har nå endelig kommet meg inn i dette og like og trening startet for 6 månder siden og trener regelmessig og etter anbefalt styrke og utholdenhet. Det jeg lurer på: jeg har litt moderat/mindre fettmengder på magen og sidene og jeg har redusert dette og etter jeg har startet, men jeg virker ikke og få noen forandring på magen siden jeg har "veldig" mye hud som legger seg der men på en naturlig måte. jeg kan ta opp under ribbene mine og dra ut huden med et par cm (ca 3-4cm) og da får jeg en slik mage jeg er ute etter. er dette noe kroppen over tid endrer passformen etter, er det noe og gjøre med? Takk for evt svar :)

SVAR

Besvart 22.06.2012 15:03:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Spensttrening

Spenst er en persons evne til å hoppe høyt eller langt, med eller uten tilløp. Noen eksempler på idretter som krever god spenst er skihopp, friidrett (spesielt tresteg, lengde- og høydehopp), volleyball, basket og turn.

 

Les mer
account_circle