Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli bedre å trene? Spørsmål om forelskelse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ett (noen!) problem... 1. Jeg vil begynne å trene, men klarer det ikke! Jeg skal begynne å trene neste uke, men jeg klarer ikke å trene selv. Når jeg jogger holder jeg ut i 1. Minutt før jeg gir opp. Hvordan kan jeg bli bedre?? 2. Jeg er ikke forelsket, men jeg liker en fyr... Han vet at jeg liker han, men han bryr seg ikke! Jeg liker han ikke sånn ordentlig, men jeg savner han.... (han likte meg før men ikke nå lenger) skulle ønske det var nå! Sånn har jeg følt det i over ett år... Hva skal jeg gjøre?? 3. Jeg har skikkelig lyst på kjæreste, men det går ikke! Nesten alle vennene mine har, noen som ikke har nå, men har det nesten hele tiden. Jeg klarer ikke flørte ordentlig eller prøve å finne på noe med noen gutter, men hvordan skal jeg ellers få meg kjæreste? 4. Jeg vasker meg hver dag før jeg tar på Deo og lar den tørke, men likevel svetter jeg! Det er et problem for jeg kan ikke bruke mange klær på grunn av det! Hva skal jeg gjøre? 5. Jeg hadde en lærer på barneskolen som jeg er litt fascinert av på en måte... Han var kontaktlæreren min, og skikkelig pen og morsom... Nå savner jeg ham, og tenker ofte på han... Er jeg forelska? 6. Tusen takk for denne siden! Den hjelper meg skikkelig! Takk!

SVAR

Besvart 07.08.2012 11:25:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Svette

I puberteten begynner du å svette. Hos noen lukter det mer enn hos andre. Det er helt naturlig. Her er noen tips til hvordan du kan dempe svettelukta.

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
account_circle