Hopp til hovedinnholdet

Hvor lang tid vil det ta før jeg ser resultater fra treningen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har trent styrke i ca 6 uker, 4-5 ganger i uka. Hvor lang tid tar det før musklene begynner å vises? Å nå har jeg startet med å jogge 10 min hver gang jeg er på trening, det tilsvarer ca 2 km jogging 4-5 ganger i uka. Jeg er ikke småtjukk i det hele tatt, men jeg føler stadig at jeg kan ta av litt på magen. Hvor lang tid tar det før det jeg har rundt/på magen forsvinner? Jeg ligger på en fettprosent på ca 14-15% og vil komme meg ned til 10%. Hvor lang tid vil det ta med den måten jeg trener på nå? Spiser bare sunt så kostholdet kan ikke forbedres på noen måter.

SVAR

Besvart 12.01.2013 10:56:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Det du trenger å vite om oppvarming

Oppvarming er en samlebetegnelse på aktiviteter du utfører før du tar fatt på hovedaktiviteten. Det skal være en trinnvis overgang fra hvile til arbeid.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle