Hopp til hovedinnholdet

Har smerter i ryggen etter at jeg falt på slalåm, hva kan dette være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei i starten av 2019, ganske nøyaktig 2 år siden, «datt» jeg på slalåm, jeg ble tatt av et vindkast da jeg sto i ro, som gjorde at jeg veltet til siden. jeg fikk en skade i leggen av dette, som gjorde at jeg gikk på krykker i 2 uker. men jeg sliter litt med ryggen min. når jeg går lenge eller det er kaldt ute, får jeg vondt i nederste del av ryggen, og d gjort vondt å strekke ryggen heldt ut, ikke kjempe vondt, men litt. jeg har gitt beskjed til legen min, men fikk til svar at d snart gikk over. lurer på om det kan være noe alvorlig, eller om det er noe annet takk på forhånd

SVAR

Besvart 18.01.2021 22:04:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fysioterapi

Har du plager eller skader i muskler, sener, ledd eller nerver, eller ønsker å forebygge kroppslige plager kan du søke hjelp hos en fysioterapeut.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg er skadet i idrett! Hva gjør jeg?

Trening er bra, men av og til kan man være så uheldig at man skader seg. Det er viktig å ta hensyn til skadene, for å unngå at det blir verre.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle