Hvordan bør jeg trene styrke? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan bør jeg trene styrke?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 18 år og ifølge bmi kalkulatoren er jeg undervektig med ca 0.1 bmi. Samtidig er tidligere fotballspiller og trente ca 3 ganger i uken. Nå er det gått 3 år siden jeg slutta på fotballen og har prøvd å trene på treningstudio, men jeg har problemer med å være motivert og samtidig ha en plan på hva jeg skal trene. Jeg har prøvd planene til kompisene uten at jeg har trivdes med de. Årsaken er at jeg liker best å løpe og trene bein fordi jeg har sterke muskler i beina, men ikke i overkroppen og armer. Jeg synes det er pinlig å trene overkroppen fordi jeg er svakere enn de andre. Jeg har også trent en del med å bare bruke kroppen som vekt. Noe jeg liker, men jeg føler at jeg ikke klarer å få større muskler av det. Har dere tips på hva jeg kan med probleme mine?

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer