Hopp til hovedinnholdet

Bør man variere reps og øvelser hver gang man trener?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg vil ha muskelvekst Bør man variere øvelser vær gang man trener eller bør man 1 bytte ut etter noen uker å så trene det samme i noen uker? 2 Bør man bytte sett/reps etter vært?? 3 bør man trene vær muskelgruppe 2 eller 3 ganger i uka 4 4 trener 6 ganger i uka tungt? Nå trener jeg uke uke 1 10 til 12 reps uke 2 8 til 10 reps uke 3 6 til 8 reps uke 4 8 til 10 reps så begynner jeg på uke 1 igjen til uke 4 så har jeg følgt det i 8 uke så ta tenker jeg å bytte til 6 til 12 reps med 3/ 5 sett 5 Å når det kommer til kosthold så får jeg i meg Protein ca 160 g Karbytrater 340 g Fet 50 g Er det bra? Veier 84 kg ca 173 høy Svar så fort som mulig Takkkk

SVAR

Besvart 02.10.2019 20:08:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Gener og trening

Alle kan få gode resultater av trening, men hvordan resultatene blir for akkurat deg i forhold til utseende, muskelstørrelse, utholdenhet og prestasjon, henger også i stor grad sammen med genene eller arvestoffet du har med deg.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle