Trener mye og har gått opp litt i vekt i sommer, går det bra? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Trener mye og har gått opp litt i vekt i sommer, går det bra?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg r can 157, veide mellom 42-43 kg før sommern, veier nå mellom 43-44... Jeg har trent gjevnlig gjennom hele sommern og spist ganske bra til at d var feire. Har aldri vært no særlig glad i godteri for brus osv, men har jo kost meg litt. Jeg trener fotball og i mrgn skal jeg begynne p kickboxing. I tillegg til d trener jeg gjevnlig/nesten hver dag hjemme alene, men år slutter jeg ganske sent alle dagene i uka, så tror ik jeg får trent hjemme like lenge som før. Går d bra? Folk sier man burde trene/være aktiv i mellom 40-60 min, men tror jeg må får trent hjemme mellom 30-45/50 min... R ik helt sikkert, siden d bare r første uka, men går d fint? Var/r litt stressa over at jeg har gått opp i vekt, og syns jeg ser litt større ut, men håper d bare r muskler. Vil ik at lårene og leggene skal bli digre da... R en ganske liten jente egt. R asiater. Kan dere gi meg non tips og sånn? Tusen takk

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer