Kan venninnen min ha blitt giftet bort? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan venninnen min ha blitt giftet bort?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) for et og et halvt år siden dro vennina mi til Pakistan. det er hjemmlande hennes. og hun kommer ikke hjem, jeg har prøvd å kontakte henne på alle måter jeg vet om. og jeg får ikke kontakt,, for litt over et halv år siden, sa henne at henne kommer hjem i desember. og nå er det mai.. hun er enda ikke hjemme. hun er 19 år gammel. kan det være henne er blit giftet bort? Har dere noen forslag om hvordan jeg kan kontakte henne? hun har vært en bestevenn siden Ungdomskolen, og nå gå jeg 2 år på vgs. jeg vet at i fjor, da droppet henne ut av skolen ved juletider, altså i 1 vgs. og jeg vet henne hadde det vanskelig hjemme. og jeg har ikke sett henne siden da. Men kan jeg gå til politiet ?? jeg trenger virkelig å finne ut av dette! all hjelp er virkelig til nytte! Tusen takk på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer