Hopp til hovedinnholdet

Hva mener skolen når de sier at man kan ha opptil 14 dager fravær? Jeg lister også med å komme meg opp om morgenen, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på hva skolen mener når de sier at man kan ha opptil 14 dager fravær. Vil dette si i halvåret, eller for et helt skoleår? Selv har jeg 7 fraværsdager, 8 etter idag (6 fra forrige semester, og er på min andre fraværsdag i dette semesteret). Vil det da telle som 8 av 14 fraværsdager, eller begynner man med "blanke ark" hvert halvår? Lurer også på om dere har noen tips til å komme seg på skolen. Sengen frister utrolig mye for tiden, og jeg er nok hjemme selvom jeg strengt tatt kunne dratt på skolen. Jeg er derfor redd for at det vil komme mer fravær dette halvåret mot sommeren....... Hilsen litt skolelei jente!

SVAR

Besvart 15.01.2015 15:56:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Fravær på ungdomsskolen

Har du vært borte fra skolen eller ikke møtt til timen? Her får du oversikt over hvilke regler som gjelder for fravær på ungdomsskolen.

 

Les mer
account_circle