Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bli danser.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! E ælska å dans, og e vil bi danser og dans på store scena mæ kjente artista og sånnt. E har ikke dansa sia e va lita. E har egentlig ikke dansa så mye, men e gikk litt på dans når e va mindre. e bor på en liten plass og e må lær da skjøl. E e ganske god egentlig, e har rytme og lær litt fort. E vil øv masse på dans. Da e ikke veit e korsn e ska kun bi en danser. korsn skole ska e gå på? E vil IKKE dans balett. E vil dans quiq style. E hold på å lær en sånn dans no mæ jentan i klassn. Den nærmaste danselinja e i Bodø, men e trur de dansa balett dær. E går i 10ende og lura på kor e kan gå på skole før å bi danser, og dans quiq style. E vil egentlig ikke fløtt, men da e ingenting e lika hær på vgs. E skreiv da sikkert litt rart, håpa da går bra. Så ka må e gjør og kor må e gå på vgs. E øva masse hvis e må. E vil dans på scenea, da e da bæste. E har gjort da fleire ganga på barneskola og ungdomskola. Håpa på bra svar ikke bærre artikkla. E træng svar no. Har prøvd å søk på nett. Takk

SVAR

Besvart 27.09.2019 14:47:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
account_circle