Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor lærer vi nynorsk? Hvordan kan vi få det vekk fra skolen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvorfor har lærer vi nynorsk på skolen?????? For de som ikke bruker det til vanlig er det HELT ubrukelig!! Vi har jo nok av andre språk vi skal lære. Kunne vi ikke brukt nynorsk timene til å ha engelsk istedenfor! Det er iallefall et språk vi Har man nynorsk oppgaver man skal gjøre hjemme, kan ingen av foreldrene hjelpe, nettopp fordi de ikke har brukte siden de sluttet på skolen. De husker ikke noen ting av det. Teit hvordan ett fag kan dra deg såååå mye ned på gjennomsnitts karakteren din, urettferdig at bare fordi man er dårlig i nynorsk så skal det ødelegge sååååå jævlig mye!! Er det på noen måte vi kan få dette vekk fra skolen FOR ALLTID?? Kan vi ta det opp i stortinget liksom? En annen ting som er urettferdig er at de som har for eksempel dysleksi slipper, og ja jeg skjønner at det er vanskelig for de, men det er det for ALLE og kan ikke de også bare ha det selsom de skriver mye feil??!! Gadd ikke skrive gode setninger nå, måtte bare få det ut! Det er VELDIG frustrerende!!!!

SVAR

Besvart 03.04.2020 15:02:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du politisk engasjert? Bli med i et ungdomsparti

Ungdomspartiene er en viktig arena for deg som vil engasjere deg i politikk. Her møter du andre unge som deler ditt politiske syn, og du kan være med å bestemme hva partiet ditt skal jobbe for.

 

Les mer
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
account_circle