Hopp til hovedinnholdet

Kan det være at læreren seksualiserer jentene i klassen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år med en gymlærer jeg er litt i tvil om seksualiserer jentene i klassen. Nylig hørte jeg rykter om at han hadde sex med en av hannes tidligere elever. Jeg har også lagt merke til at han ofte ser ekstra/stirrer på jentene i klassen når vi har gymtime. For meg/oss virker det også som at han liker og holde rundt jentene litt og bruker ofte en av elevenes skade på å gi en ekstra god og lang "støttende" klem. Det er ikke sikkert at dette er noe seksuelt fra hans side men jeg har snakket med de andre jentene i klassen og de fleste er enige (resten har ikke sagt noe). En god del av jentene føler ubehag når han tilnærmer seg. Som sagt er det et stort spørsmålstegn rundt det om han faktisk seksualiserer oss, men jeg føler allikavel jeg burde gjøre noe når flere av oss føler ubehag. Hva kan jeg/vi gjøre?

SVAR

Besvart 23.11.2020 14:44:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle